Нікола Пельтц: нова зірка на небосхилі Голлівуду

Така мила блондинка, вона прикувала до себе погляди мільйонів людей після фільму “Трансформери: Останній лицар”. Хто ця прекрасна дівчина на ім’я Нікола Пельтц? Звідки вона взялася? В яких фільмах Ніколу Пельтц можна побачити? Особисте життя і інші подробиці дізнаємося з цієї статті.

Нікола Пельтц: біографія

Нікола народилася 9 січня 1995 в Нью-Йорку. Її сім’я досить велика і багата. Батько - Нельсон Пельтц - мільярдер, власник великої компанії з виготовлення безалкогольних напоїв. Мати - Клаудія Хеффнер - в минулому була успішною моделлю. Нікола - одна з восьми дітей, у неї є шість братів і одна сестра.

Інтерес до творчості і акторства привів Пельтц в Грінвічську Академію, а потім і в школу в Нью-Йорку. Звичайно, багаті батьки могли забезпечити їй успішну кар’єру, однак, на думку самої Миколи, це їй, навпаки, дуже заважає показати себе справжню, свій талант. До всього іншого, мама дівчини не схвалювала вибір дочки, вона була проти того, щоб та знімалася в фільмах.

У 2006 році у віці 11 років Миколі Пельтц випала можливість зіграти епізодичну роль в комедії “Ласкаво просимо або сусідам вхід заборонений”.У 2008 році вона з’явилася в кліпі американської співачки Майлі Сайрус, а також комедійному фільмі “Гарольд”.

Потім кар’єра молодої акторки пішла в гору, її систематично стали знімати в різних проектах. Ривком в кар’єрі став фільм “Повелитель стихій”, де Нікола Пельтц зіграла одну з головних ролей.

Зараз Нікола живе зі своїми рідними в близькому їй Нью-Йорку. Крім акторської майстерності їй також подобається займатися фотографією і хокеєм (він є улюбленою грою в їх великій родині), а улюбленим актором є Леонардо Дікапріо. Багато часу Нікола приділяє собакам, яких в її будинку дев’ять.

Особисте життя

Як і у багатьох знаменитостей, особисте життя Миколи розмита і незрозуміла. Їй приписують багато романів, проте дівчина стверджує, що це всього лише підступи жовтої преси. Але є в її житті і підтверджені романи.

У 2014 році Нікола Пельтц полягала в стосунках зі всесвітньо відомим співаком Джастіном Бібером. Їх роман завершився через рік з невідомих причин.

Дуже нетривалий роман, всього близько двох тижнів, був у актриси з колегою по фільму “Трансформери” Фуллером. Роман почався незабаром після розставання з Джастіном. Хто знає, можливо новий роман став однією з причин закінчення старого.

Наступні відносини у Миколи були з братом відомих моделей Джіджі і Белли Хадід Анваром. Так само, як і у Миколи, його батько є великим бізнесменом, а мати - колишньою моделлю. Їхні стосунки почалися в 2017 році, а закінчилися в першій половині 2018 року. Навіть той факт, що Анвар молодше Миколи на чотири роки, не завадив парі вступити в стосунки.

Після розставання з Ніколою Анвар практично відразу переключився на колегу своїх сестер - Кендалл Дженнер - молодшу сестру Кім Кардашьян.

Зараз про особисте життя Миколи нічого невідомо.

Фільмографія

Для своїх 23-х років у Миколи Пельтц вже досить великий список фільмів. В одних їй діставалися епізодичні ролі, а в інших - головні. Фільми з Ніколою Пельтц були як зустрінуті критиками з захопленням, так і провальними.

Фільмографія:

  • 2006 рік - роль Маккензі у фільмі "Ласкаво просимо або сусідам вхід заборонений".
  • 2008 рік - роль Беки у фільмі "Гарольд".
  • 2008 рік - фільм "Право на вбивство".
  • 2010 рік - роль мага води Катари у фільмі "Повелитель стихій".
  • 2012 рік - роль Рені Кайт у фільмі "Центр урагану".
  • 2013 рік - роль Кейт Міллер у фільмі "Сяйво".
  • 2014 рік - роль Тесси Йегер у фільмі "Трансформери: Епоха винищення". Саме ця роль принесла Миколі величезну популярність.
  • 2016 рік - роль Енні Глісон у фільмі "Молодість в Орегоні".
  • 2017 рік - "Трансформери: Останній лицар"
  • З 2013 по 2015 рік Нікола брала участь в серіалі "Мотель Бейтс", де їй дісталася роль Бредлі Мартін.

Фото Миколи Пельтц

Дівчина досить активно веде свій аккаунт в “Інстаграм”. На її сторінку підписані більше мільйона чоловік, які залишають множинні коментарі під її фото.

На фото Нікола разом з Джастіном Бібером.

нікола і джастін бібер

У 2016 році в Каннах Нікола виглядала просто приголомшливо. Облягає біле плаття прекрасно підкреслило її тендітну витончену фігуру. До речі, зростання Миколи Пельтц всього 166 см.

нікола в каннах

Дуже яскравий роман з Анваром Хадід. Багато хто впевнений, що обидва відмінно підходять один одному, і шкодують про розпад пари.

нікола і анвар хадід

Від природи Нікола має темний колір волосся, але вважає за краще бути блондинкою. Варто відзначити, що світлий колір їй йде набагато більше.

нікола пельтц

Молода та красива. Для досягнення її цілей відкриті всі дороги. Нікола Пельтц - нова висхідна зірка сучасного кінематографа.



ЩЕ ПОЧИТАТИ